Col•loquis sobre ortòpters Antaxius

Durant aquest passat hivern i primavera, el grup d’estudi dels ortòpters de Catalunya va continuar amb les seves activitats al voltant de l’estudi i la conservació dels ortòpters, organitzant tot un seguit de trobades virtuals d’autoformació.

El 23 de gener passat es va organitzar el «Primer col•loqui sobre ortòpters: mètodes de mostreig i cens», durant el qual diferents membres del grup (Xavier Oliver, Joan Estrada, Josep Ma Olmo) amb experiència en aquestes mètodes, explicaven les metodologies que habitualment utilitzen .

Posteriorment, el 12 de març, es va fer el «Segon col•loqui sobre ortòpters: mètodes de mostreig d’ortòpters; proposta final».

Durant el mes d’abril, el 14 d’abril es va realitzar el «Tercer col•loqui sobre Ortòpters: gravació, anàlisi i tractament d’arxius de so», a càrrec d’Eloïsa Matheu;

I per últim,el passat mes de maig es va realitzar el <Quart col•loqui sobre el reconeixement d’espècies d’ortòpters a través dels cants: paràmetres específics dels oscil•logrames i sonogrames, a càrrec de Rafael Carbonell.

En principi, totes aquestes sessions van ser de formació interna per als membres del grup Antaxius.

Us convidem a participar en futurs col·loquis, sent socis de la ICHN, demanant-lo amb antelació a l’adreça grupantaxius@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s