Llista de publicacions

2022

Pinyol, Cèsar; Estrada, Joan; Jiménez, Ginés; Rodríguez, Joan; Espejo, Daniel; Leiva, Toni (2022). Distribució i estat de conservació de llagost de saladar (Mioscirtus wagneri maghrebi) a la Plana de Lleida. Antaxius-ICHN & EGRELL. Informe inèdit


2021

Pou i Sarreta, Ramon; Vilasís i Boix, David. (2021). Aportacions al coneixement, distribució i estat de conservació de la Somereta del Miracle. Antaxius-ICHN. (informe inèdit).


Fernández Ruiz, Diego; Sar, Pol. (2021).Dades sobre l’observació del Barbitist del margalló Odontura aspericauda Rambur, 1838 al Parc del Garraf i comarques del Baix Llobregat i Alt Penedès durant l’any 2021.Antaxius-ICHN (informe inèdit)


Espejo Fraga, Daniel. (2021). Implementació de transectes i mostreig (any 2021) pel seguiment d’ortòpters a la Vall del Llobregós, en el context del nou programa Catalan Orthopteran Monitoring Scheme (COMS). Antaxius-ICHN (inform inèdit)


Ventura i Linares, Joan. (2021). Seguiment dels ortòpters del Parc Natural del Cap de Creus. Antaxius -ICHN (Informe inèdit)


Carbonell Font, Rafael. (2021). Seguiment dels ortòpters a l’Alta Garrotxa. Antaxius-ICHN (informe inèdit)


Fernández Ruiz, Diego (2021). Seguiment dels ortòpters del Delta del Llobregat, Parc de la Serralada Marina i Parc del Montnegre Corredor. Antaxius-ICHN (informe inèdit)